am sa dau eu copy - paste aici sa vada lumea ca nu vb singur
'' Elena Maruta July 29 at 11:08am
cam greu sa ma duc la ei ca sunt la craiova

o sa ma duc cind o fi sa le iau, probabil. Nu va fi nici roz nici cacaniu, o sa fie negru din bumbac. Culoarea inscriptionarii nu o stiu, o decide Justin. oricum e vorba de a afla un pret de principiu, daca nu ne convine cautam altceva. Iar daca ne convine pretul o sa cerem si o mostra. Oricum iti dai seama ca vor trebui sa fie toate la fel - nu doar pentru ca unii sunt mai pretentiosi ca altii, ci si pentru ca este un fel de "uniforma hobbydance" (ca altfel ne inscriptionam fiecare treningul propriu, asa cum e el roz, cacaniu, violet etc

) In plus, chiar in ideea scenariului pesimist in care il comanzi si nu-ti place, sunt sigura ca vei avea cui sa-l dai - fiindca asa cum se intampla intotdeauna, vor fi din cei care vor zice "vreau si eu" abia dupa ce le vor vedea la ceilalti

''
'' Elena Maruta July 29 at 11:20am
cind s-a facut lista initiala si am fost cu georgiana sa cautam prin oras majoritatea au vrut negru si noi dupa asta ne-am uitat. Cum ziceam nu putem face negru pt tot clubul si albastru pt Marci

Poate sunt si alte variante de culoare, cind o sa le spunem un numar de bluze pe care il vrem ne vor face oferta si de pret si de model in functie de ce au in stoc. Sau, vor confectiona special pentru noi ca doar sunt fabrica, dar cred ca pentru asta ar trebui sa avem si noi o cerere suficienta, pentru 10 bluze nu cred ca se vor deranja

''
Rauta Marcel July 29 at 11:29am
hai sa-ti mai zic ceva....ai auzit de hummel??? e firma care se ocupa cu tot ce inseamna sport...federatia lucreaza cu ei...cand au primit catalogul scria acolo ca poti face comanda orice combinatie de culori....negru cam lipsea, asta asa ca o paranteza.
si inca ceva...eu cand plec in alta tara sa particip....reprezint in primul rand ROMANIA si apoi clubul....deci mi se pare normal sa facem un trening cu culorile drapelului......ai vazut sigur ce trenunguri au unii prin afara....care reprezinta drapelul lor....si sub romania sa scrie clubul....asta inseamna un trening de sportiv....daca reprezinti romania prin alte tari....daca te rezumi doar la tara asta minunata....poti purta si negru...e ok zic eu